Over ons

Onze ambitie?  een fantastische plek creëren voor onze gasten, waar iedereen zich thuis voelt met een uitgebreide, gevarieerde & gezonde menukaart.

Simon de la Parra & Lukas Besseling

Simon en Lukas kennen elkaar al vanaf de lagere school, hebben veel dezelfde vrienden en zijn succesvolle businesspartners. De heren zijn ontzettend trots dat zij de pachters van de grootste sportvereniging van Nederland zijn. In het  clubhuis gaan de ondernemende Simon en Lukas graag de uitdaging aan om de leden en gasten van Kampong een nog aangenamere ervaring te bieden.

Dit doen ze door, samen met het personeel van Nummer Veertien, iedereen te verrassen met vers gebrande koffie, gevarieerde menukaart, wekelijks wisselende keuzes van de chef, rijk belegde broodjes van de maand en acties.

Ook heeft Nummer Veertien alles voor een geslaagde presentatie of vergadering in Utrecht. De vergaderruimtes zijn voorzien van een krachtig wifi-netwerk, tv schermen en beamers in combinatie met diverse arrangementen. Deze arrangementen zijn er ook als je wilt komen lunchen, borrelen of eten met je bedrijf, team, vrienden of familie.

Neem gerust contact met ons op en ons team licht de mogelijkheden graag persoonlijk toe. Onze ambitie?  een fantastische plek creëren voor onze gasten, waar iedereen zich thuis voelt met een uitgebreide, gevarieerde & gezonde menukaart.

We heten je van harte welkom!